Klantenservice

Uw jaarbestelling plaatsen

Marsival helpt u graag op weg bij het plaatsen van de jaarbestelling. Bekijk onze speciale jaarbestelpagina waarin we u op weghelpen. 

Of bekijk onderstaand filmpje

Onze tips: 

 

 

 

 

 

          

Neem uw jaarbestelling van vorig jaar
als uitgangspunt

Binnen uw ‘Mijn Marsival’ omgeving staan al uw huidige bestellijsten klaar onder Mijn bestellijsten links in beeld. Handig om te weten is dat u hier ook de jaarbestelling van vorig jaar als uitgangspunt kunt nemen. Ga hiervoor naar ‘Facturen’ of ‘Verzonden bestellingen’ links in het ‘Mijn Marsival’ menu. Kopieer de order van de afgelopen jaarbestelling naar uw bestellijsten of naar de collega die verantwoordelijk is voor het samenstellen van de betreffende bestelling. Deze bestellijst kan dan als basis dienen voor de jaarbestelling van dit jaar. Een bestellijst actief maken doet u door onder het tandwieltje op ‘actief maken’ te klikken. 

 

Laat uw bestelling in één keer uitleveren

Wilt u uw gehele bestelling in één keer uitgeleverd krijgen in plaats van in delen? Verstuur uw bestellijsten dan in één keer naar Marsival.

 

 

Creëer overzicht door referenties te vermelden

Geef bij het plaatsen van uw jaarbestelling aan voor welke jaargroep, bouw of ruimte de bestelling bestemd is. Dit kunt u invullen bij in het vak Referenties. Hierdoor kunnen wij de verschillende delen van uw jaarbestelling van een juiste benaming voorzien. Handig bij het uitpakken!

 

Geef uw voorkeur voor de leverweek aan

In het vak Opmerkingen kunt u uw voorkeur van een leverweek aangeven. Wij kunnen hierbij helaas geen rekening houden met specifieke dagen. Houdt u rekening met twee weken levertijd.

   

 

Hulp nodig?

Wilt u meer informatie over het plaatsen van uw jaarbestelling of kunt u wel wat hulp gebruiken? Onze klantenservice staat voor u klaar. 

Inloggen

Log in om een bestelling te plaatsen

  • Meer dan 70 jaar ervaring
  • Servicegericht team
  • Laagste prijsgarantie
  • Zeer ruim assortiment met oog voor kwaliteit