Het Marsival voorjaarspakket | voor basisonderwijs en kinderopvang

Geschreven op dinsdag 20 april 2021

 

Veelgekozen, vertrouwde en de allernieuwste producten nu extra voordelig

Waar je inmiddels gewend bent elk jaar rond deze tijd een krant te ontvangen met daarin alle ruimte voor nieuwe, vertrouwde en vooral scherp geprijsde producten, doen we het dit jaar een beetje anders.

Aandacht voor mens, milieu en materiaal

Waarom? Het afgelopen jaar bood flinke uitdagingen. Tegelijkertijd bracht het ook inzichten en bewustwording. Over gezondheid, welzijn, de natuur en onze rol daarin bijvoorbeeld. Daarom staat onze voorjaarsactie dit jaar op meerdere manieren in het teken van aandacht: voor mens, voor milieu en voor materiaal.

ActiebrochureNIEUW-boekjeInruilactie
Vertrouwde materialen met korting. 'Groene' producten uitgelicht.De nieuwste en leukste toevoegingen aan ons assortiment.Tweede leven voor oud, korting op nieuw. Lees verderop in dit item hoe je mee kunt doen.
> Bekijken> Bekijken 

 

Extra geluksdownloads

Deel complimenten uit met de complimentenkaartjes, maak een droomboom van de verpakking van het voorjaarspakket, ontwerp een geluks t-shirt en meer.

Gratis downloads

> Complimentenkaartjes
> Waar droom jij over?
> Zo voel ik mij vandaag
> Ontwerp je eigen geluks t-shirt
> Maak je eigen blije verkeersbord

 

Tweede leven voor oud rijdend materiaal korting voor jullie!

Fietsjes en karren tot op de draad versleten, maar niet kapot te krijgen. Toch is nu het moment om ze nog eens extra goed (of misschien met andere ogen) te bekijken. Missende of defecte onderdelen, kwetsbaar geworden materiaal of constructie… Doe dan mee aan de inruilactie en kies voor veiligheid, voordeel én een tweede leven voor jullie oude spullen!

Zo doe je mee:

Stap 1 | Inventariseer het rijdend materiaal

Bepaal welk rijdend materiaal aan vervanging toe is en noteer het aantal. Wat wel en wat niet? Al het stalen rijdend materiaal kan worden ingeruild (fietsjes, driewielers, stepjes, karren, skelters, etc.) Staat en merk maken niet uit.

Stap 2 | Kies het nieuwe rijdend materiaal

Klik hier voor de selectie nieuw rijdend materiaal waaraan jullie inlevertegoed van € 30,- per ingeruild product besteed kan worden. Schrijf jullie keuze op en zorg dat dit bij de hand is tijdens de volgende stap.

Stap 3 | Vul het deelnameformulier in

Om het inlevertegoed direct te kunnen verrekenen, hebben we een deelnameformulier ingericht waarop zowel de in te leveren als de nieuw te bestellen producten ingevuld kunnen worden.

> Deelnameformulier

Stap 4 | Oud wordt opgehaald, nieuw gebracht

Wij en onze partners regelen vervolgens de rest. Van het plaatsen van de bestelling, tot het toepassen van de korting en het (op afspraak) ophalen & vervolgens recyclen van jullie ingeruilde rijdend materiaal tot het brengen van jullie nieuwe spullen. Let op ophaal- en levermoment kunnen verschillen.

> Bekijk de uitgebreide actievoorwaarden