Haal Pasen in huis met deze knutseltips!
Lalala lente! Daar worden we vrolijk van. En al helemaal van deze knutseltips voor Pasen! Hieronder vind je de beschrijvingen en benodigdheden. Iedereen klaar? Knutselen maar!

 • Kakelende kipjes pasen
  Kakelende kipjes

  Maak van de eierdozen leuke kippetjes door het hoogste deel van de eierdozen uit te knippen, je kunt 1 kippetje maken, maar ook een aantal kippetjes aan elkaar uit de eierdozen knippen. Knip uit vilt snaveltjes en kroontjes en plak deze op. Maak van chenilledraad pootjes, deze prik je in de eierdoos. De wiebeloogjes maken de kippetjes helemaal af.

 • Regenboogwolkje
  Regenboogwolkje

  Knip uit wit foam een wolk. Geef de ijslollystokjes leuke pastelkleurtjes. Met de knutsellijm plak je de stokjes wat variërend in hoogte achter de wolk. Je kunt een hele groep wolkjes maken en daar een muur mee versieren. Tip: je kunt in de wolk een leuke tekst zetten en er zo een cadeautje van maken voor vader-of moederdag.

 • Kleurrijke keitjes
  Kleurrijke keitjes

  Maak gips aan. Giet het gips in de vorm die bestaat uit 6 stenen. Laat het gips drogen. De droogtijd is afhankelijk van de grootte van de steen en de temperatuur. Na droging kun je de stenen versieren door ze een leuk kleurtje te geven en met de 3D verf geef je nog een extra leuk resultaat. Tip! De gietvorm kun je ook gebruiken in combinatie met zelfhardende klei, betonpoeder, zeep of was.

 • Fleurige vlinders
  Fleurige vlinders

  Maak van ijslollystokjes vrolijke vlinders. Met het chenilledraad vorm je de romp. De vleugels kun ook met het chenilledraad vormen en om het ijslollystokje wikkelen. Plak wiebeloogjes op het chenilledraad. Tip! In plaats van een ijslollystokje kun je een potlood gebruiken.