Over Marsival header

Over Marsival

Totaalleverancier voor onderwijs, kinderopvang en zorg.

Groeien doe je niet alleen. We geloven in samenwerken en het delen van onze passie. Met behulp van onze materialen helpen we kinderen al meer dan 70 jaar groeien op het gebied van onderwijs en welzijn.

Meer dan 70 jaar Marsival

Marsival symboliseert al meer dan 70 jaar onderwijs. Marsival heeft met haar materialen een belangrijke rol gespeeld in het toegankelijk maken van onderwijs voor iedereen. Door vooruitstrevend te zijn, alert te reageren en aandacht te hebben voor de vraag vanuit het onderwijs, maar vooral door te inspireren en te informeren.

Onze missie

Marsival wil iedereen die te maken heeft met kinderopvang, basisonderwijs, zorg en welzijn en ontwikkeling van kinderen adviseren, informeren en inspireren.
Hiermee wil Marsival helpen het beste uit ieder kind te halen op het gebied van educatie en ontwikkeling.
Onze missie - Marsival

 • Zeer ruim assortiment
 • Meer dan 70 jaar ervaring
 • Servicegericht team
 • Oog voor kwaliteit

Marsival - persoonlijk contact

Persoonlijk contact

Bij Marsival staat persoonlijk contact voorop om een compleet mogelijke service te bieden.
Deskundig en gedegen advies geven, hoort hierbij. Daarom staat de customer service graag voor je klaar!
Contact opnemen

 • Marsival en Heutink
  De Heutink Groep

  Marsival is sinds 2014 een trots onderdeel van de Heutink Groep; een internationaal gevestigde organisatie. Op deze manier brengt Marsival het beste uit twee werelden samen: de kracht van de samenwerking in een internationale organisatie in combinatie met het optimaal optimaliseren en adviseren van de lokale klant.

 • Onze merken - Marsival
  Onze merken

  Marsival draagt diverse merken, zoals Educo, Jegro, Nienhuis Montessori, Kids-F, Klassehout, Techni Meubel en het Heutink huismerk. Allemaal innovatieve producten voor leren, spelen, organiseren en inrichten.

 • Werken bij Marsival
  Werken bij Marsival

  Marsival groeit al jaren door de successen die we boeken. Eigen successen, successen voor onze klanten, maar bovenal successen die kinderen boeken met behulp van onze producten. We zijn een ambitieus bedrijf en zijn daarom regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Collega’s die mee willen groeien. Benieuwd naar onze openstaande vacatures?

 • Maatschappelijk ondernemen Marsival
  Marsival & Maatschappelijk ondernemen

  We zijn ons zeer bewust van onze maatschappelijke functie. We leveren en produceren materialen die voor kinderen veilig en verantwoord zijn en met het oog op de toekomst gebruikt moeten kunnen worden. Marsival ondersteunt diverse maatschappelijke projecten vanuit de Heutink Foundation.

 • Duurzaamheid Marsival
  Marsival & Duurzaamheid

  Om onze kinderen in de toekomst een mooie en groene wereld te kunnen bieden, maken we bewust duurzame keuzes in onze productselectie. Zo kiezen we bijvoorbeeld voor producten met FSC-hout. Het FSC keurmerk garandeert het gebruik van duurzaam hout en levert een bijdrage aan een gezonde leefomgeving voor mens en milieu.