Inrichting gestoeld op visie

Inrichting gestoeld op visie

Jullie visie, ons maatwerk en de beste merken.

Tools4Schools Kortrijk
Stand
#1150

Bezoek ons op de Tools4Schools in Kortrijk

Inrichting gestoeld op visie

Omdat een goede inrichting een tastbaar verlengstuk is van de (onderwijs)visie en zo optimaal bijdraagt aan de ontwikkeling van het kind. Marsival is een totaalleverancier voor basis-, voortgezet en hoger onderwijs, en onderwijsinrichter in België waar visie en ontwerp samenkomen voor een inspirerende leeromgeving.

Onze aanpak

 • Anders kijken naar inrichten
  Anders kijken naar inrichten

  Onderwijs en opvang zijn volop in beweging. Visie is leidend, maatwerk wordt vanzelfsprekender, ontwikkelen en leren worden flexibeler. Dit alles heeft gevolgen voor de leer- en opvangomgeving. En dat vraagt om een andere kijk op inrichten.

 • Voor alle leeftijden
  Voor alle leeftijden

  Waar we ooit in Nederland startten met het inrichten van voornamelijk scholen voor primair onderwijs (basisscholen) zijn we sindsdien flink gegroeid. We ontwikkelden en professionaliseerden onze inrichtingstak en werken vandaag de dag met een groot team specialisten, ontwerpers, architecten, partners en autoriteiten aan grote en kleine inrichtingsvraagstukken voor allerlei vormen van speel-, leer- en werkomgevingen voor kinderen én volwassenen. De Nederlandse activiteiten, zijn het fundament voor de ontwikkeling van Marsival Projectinrichting.

 • Doordacht stappenplan
  Doordacht stappenplan

  Om een goede vertaling van jullie visie op ontwikkeling en onderwijs naar een passende inrichting te maken werken we met een doordacht en bewezen effectief stappenplan. Aan de hand van 8 stappen bewaken we het gehele proces van inventarisatie tot en met nazorg. Het resultaat? Een inrichting op maat die jullie visie optimaal ondersteunt.

 • Voor elke vraag groot of klein
  Voor elke vraag groot of klein

  Of je nu op zoek bent naar een enkel vervangend meubelstuk of een complete inrichting, Heutink heeft het! Van de beste merken tot gedetailleerd maatwerk, we bieden een enorm gevarieerd assortiment met een sterke prijs-kwaliteitverhouding. Groot of klein, wat jullie ook kiezen, jullie kunnen altijd rekenen op onze zekerheden.

 • Inrichting vanuit visie
 • Ontwikkeling als uitgangspunt
 • Compleet assortiment
 • Merkonafhankelijk advies
 • Complete ontzorging

Binnenkijken bij anderen

Binnenkijken bij anderen

Binnenkijken bij...

Elk project begint met een wens, die inspireert tot een ontwerp en vertalen we uiteindelijk naar de praktijk. Bekijk een greep uit recent gerealiseerde inrichtingen.
NAAR REFERENTIEPROJECTEN

Project uitgelicht

IKC Kadans Vroomshoop

De natuur is letterlijk naar binnen gehaald.
Hier loopt de natuur als rode draad door de inrichting. Echte bomen, plantgroepen, mos aan de wand, boomstamtafels, boekenplanktakken... Alle gekozen kleuren, vormen, materialen staan ze in het teken van de natuur.
BEKIJK DIT PROJECT
Project uitgelicht

Meer informatie over inrichten

 • Meer informatie?
  Meer informatie?

  Heb je een vraag of wil je meer informatie over de inhoud op deze pagina of een ander onderwerp? We helpen je graag verder. Neem gerust contact op met ons klantenserviceteam. Je vindt alle gegevens hier:

 • Service & support
  Service & support

  Heb je een vraag of wil je informatie? We helpen je graag verder. Op deze pagina vind je alle informatie over bestellen en betalen, leveren en retourneren, veelgestelde vragen en contactmogelijkheden.

 • Shop meubilair
  Shop meubilair

  Direct zoeken in het aanbod aan standaard meubilair? Zelf je ideale meubel samenstellen? Je vindt het complete aanbod standaard meubilair op categorie verzameld in onze online shop. Plaats meubels op je wensen- of bestellijst of bestel direct!