Over Marsival

Groeien met Marsival

Groeien doe je niet alleen. We geloven in samenwerken en in het delen van onze passie. Kinderen groeien binnen scholen, kinderopvangcentra en ook welzijnsinstanties al bijna 70 jaar met behulp van onze spullen. Maar ook wij groeien continu. 

Marsival groeit in omvang en aanbod, maar vooral ook in kennis. Kennis opgedaan in al die jaren. We groeien van de successen die we doorheen de jaren hebben geboekt. Eigen successen, successen voor onze klanten, maar bovenal successen die kinderen boeken met behulp van onze producten. Want in alles wat we doen, bedenken, voelen en uitdragen staat er uiteindelijk maar één ding centraal: het kind.

De Heutink Groep

Marsival maakt sinds januari 2014 deel uit van de Heutink Groep; inmiddels een internationaal gevestigde organisatie. Door de jaren heen zijn er bij Heutink steeds meer werkmaatschappijen bijgekomen. Vandaag de dag samen optrekkend vanuit één groep: “ Heutink” . We zijn dan ook trots van deze groep deel te mogen uitmaken. Marsival brengt het beste uit twee werelden samen “De kracht van de samenwerking binnen een internationale organisatie in combinatie met het optimaal inspelen en adviseren van de lokale klant.

Onze mensen

Marsival staat voor persoonlijk contact. Wij staan dan ook altijd klaar met alle mogelijke antwoorden op uw vragen. Uw contactpersonen komen, zonder uitzondering, uit de wereld van de opvoeding van het kind.

Onze missie

Marsival wil iedereen die te maken heeft met kinderopvang, basisonderwijs, zorg en welzijn en ontwikkeling van kinderen adviseren, informeren en inspireren. Hiermee wil Marsival helpen het beste uit ieder kind te halen op het gebied van educatie en ontwikkeling. 

 Veel van de kinderen die te zien zijn op de foto’s die wij gebruiken zijn de kinderen van collega's.

Onze merken

De Heutink Groep biedt met merken als Educo, Jegro, Nienhuis Montessori, Kids-F, Klassehout, Techni Meubel en het Heutink huismerk hoogstaande educatieve materialen wereldwijd, allemaal afgestemd op het principe spelend leren. Een team van didactische specialisten ontwerpt en ontwikkelt innovatieve materialen gericht op het ondersteunen van spel en ontwikkeling. Deze materialen zijn gebaseerd op internationaal bewezen leerdoelen wat betekent dat deze producten altijd hoge kwaliteit hebben en zijn afgestemd op de behoeften van de gebruikers.

Een familie aan producten

                    

Lees hier meer over onze merken.

Daarom Marsival!

Inloggen

Log in om een bestelling te plaatsen

  • Meer dan 70 jaar ervaring
  • Servicegericht team
  • Laagste prijsgarantie
  • Zeer ruim assortiment met oog voor kwaliteit