Dealerschap VS

Europa’s grootste en meest innovatieve producent van schoolmeubilair.

Bekijk het VS assortiment
Dealerschap VS

 • Kwalitatief hoogwaardig
 • Ruim 110 jaar ervaring
 • Ultra-flexibel en ergonomisch meubilair
 • Duurzaam meubilair
 • Breed assortiment

Trotse dealer

VS behoort tot de top van Europa als het gaat om de ontwikkeling en productie van onderwijs- en projectmeubilair. De ruim 110 jaar bedrijfshistorie voorziet in talrijke patenten, toonaangevende productontwikkelingen en baanbrekende innovaties. Kwaliteit is één, maar ervaring is minstens zo belangrijk. Ruim een eeuw aan ervaring is in producten van VS voelbaar aanwezig. Wij zijn trots dat wij een van de 120 VS dealers wereldwijd mogen zijn. Met VS kunnen we een nóg sterker, breder en completer assortiment aanbieden.

 • Aandacht voor beweging
  Aandacht voor beweging

  Schoolmeubels moeten licht van gewicht zijn en tegen een stootje kunnen, met onder andere stevige stalen constructies en duurzame bladmaterialen en zitkuipen. Met name op het gebied van beweging in onderwijsmeubilair en daarmee het voorzien van ergonomisch de juiste houding staat hierbij centraal. En gezien de honderdduizenden exemplaren die VS jaarlijks produceert is duurzaamheid gewaarborgd.

 • Veelzijdig assortiment
  Veelzijdig assortiment

  Op het gebied van diversiteit biedt het VS-assortiment vele mogelijkheden. Of het nu gaat om meubilair voor een lokaal, leerplein, kantine of studieruimte: er is altijd een passende oplossing. Verschillende onderwijsruimtes vragen namelijk om verschillende inrichtingsoplossingen. VS heeft dan ook een zeer omvangrijke collectie aan tafels, stoelen, bureaus en opbergers.

 • Ergonomisch zitmeubilair
  Ergonomisch zitmeubilair

  Uit het brede assortiment van VS zoomen we in op zitmeubilair. Stoelen voor leerlingen in talloze soorten, kleuren en maten. In de ruime combinatie met diverse passende onderstellen ook toe te passen in de overige ruimtes zoals het leerplein, een aula of bijvoorbeeld de teamkamer. Al het zitmeubilair is ontworpen vanuit een ergonomisch en esthetisch gedachtegoed.

 • Ruim 900 uitvoeringen opbergers
  Ruim 900 uitvoeringen opbergers

  Ook op het gebied van opbergers is er een ruime keuze. Van open kasten ten behoeve van het opbergen van boeken en kasten waarin middels kunststof lades onderwijsmaterialen opgeborgen kunnen worden tot aan dichte afsluitbare kasten met draai- of schuifdeuren. In totaal zijn er wel 920 kastuitvoeringen waar vanuit de standaard kastencollectie van VS gekozen kan worden!Inspiratie voor het creëren van ruimtes die de ontwikkelingen van leerlingen stimuleren

Het aanbod van schoolactiviteiten wordt met de dag groter. Lees meer over hoe je slim inspeelt op deze ontwikkeling in de brochure.

Inspiratie voor het creëren van ruimtes die de ontwikkelingen van leerlingen stimuleren

Ruimtes in beweging

Ben je benieuwd hoe je een zeer flexibele en ergonomisch verantwoorde leeromgeving creëert en zo inspeelt om de intrinsieke behoefte van het lichaam van leerlingen om te bewegen?
BROCHURE DIGITAAL BEKIJKEN

Meer informatie over inrichten

 • Meer informatie?
  Meer informatie?

  Heb je een vraag of wil je meer informatie over de inhoud op deze pagina of een ander onderwerp? We helpen je graag verder. Neem gerust contact op met ons klantenserviceteam. Je vindt alle gegevens hier:

 • Service & support
  Service & support

  Heb je een vraag of wil je informatie? We helpen je graag verder. Op deze pagina vind je alle informatie over bestellen en betalen, leveren en retourneren, veelgestelde vragen en contactmogelijkheden.

 • Shop meubilair
  Shop meubilair

  Direct zoeken in het aanbod aan standaard meubilair? Zelf je ideale meubel samenstellen? Je vindt het complete aanbod standaard meubilair op categorie verzameld in onze online shop. Plaats meubels op je wensen- of bestellijst of bestel direct!