Over Marsival

Eenmalige initiatieven


Heutink Foundation hoofdsponsor en partner
'Het Vergeten Kind Filmfestival'

JUNI 2017 - Schitteren in je eigen film, en dan ook nog over de rode loper van Tuschinski schrijden. Stichting Het Vergeten Kind organiseert elk jaar een prachtige, échte première voor tientallen kinderen uit opvanglocaties in heel Nederland: ‘Het Vergeten Kind Filmfestival’.

De Heutink Foundation is hoofdsponsor en partner van het filmfestival in 2018. Een fantastische samenwerking waar wij erg trots op zijn omdat de visie en doelstellingen zo dicht bij die van de Heutink Foundation liggen en we samen nog meer vergeten en minder kansrijke kinderen in de spotlights kunnen zetten!

Onder begeleiding van professionele filmcoaches en de bekende ambassadeurs van Het Vergeten Kind gaan kinderen uit azc’s, samen met basisschoolleerlingen uit Nederland, hun eigen films over hun leven en het wonen in de opvang maken. Met elkaar bedenken en maken zij in één dag korte speelfilms (± 6 minuten) over een actueel thema in de opvang. De kinderen acteren, filmen en regisseren de film zelf.

 Voor 10 bekende Nederlanders (waaronder de bekende ambassadeurs als Johnny de Mol, Babette van Veen, Saar Koningsberger en Juvat Westendorp) worden mooie bijrollen in de films weggelegd.

meer over onze steun
meer over Stichting Het Vergeten Kind

       

  


Heutink Foundation steunt Movement on the Ground in Lesbos

MEI 2017 - De Heutink Foundation heeft 2 volle pallets met educatieve materialen, een grote hoeveelheid wereldinstrumenten en schminksets gesponsord aan Movement on the Ground.

Deze materialen worden gebruikt voor de kinderactiviteiten die elke ochtend georganiseerd worden voor de allerkleinsten in vluchtelingenkamp Kara Tepe op Lesbos. Daarnaast worden de materialen ingezet tijdens de lessen die verzorgd worden voor de oudere kinderen in het kamp.

Een prachtige bestemming voor onze materialen, waarmee we hopen ons steentje bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling, het zelfvertrouwen, het geloof en de hoop van deze getraumatiseerde en kwetsbare groep kinderen. 

> meer over onze steun
> meer over Movement on the Ground

       

 

 

Inloggen

Log in om een bestelling te plaatsen

  • Meer dan 70 jaar ervaring
  • Servicegericht team
  • Laagste prijsgarantie
  • Zeer ruim assortiment met oog voor kwaliteit