Klantenservice

Klantenservice

Contactmogelijkheden
Telefoon:    056 22 12 23
E-mail: info@marsival.be

Contactformulier
Bekijk alle vestigingen

 

Adviseurs
Wilt u advies op maat? 
 

 

Top 5 meestgestelde vragen

Op marsival.be start iedere (nieuwe) klant met een "Standaard bestellijst". U kunt dus na inlog direct artikelen toevoegen aan een bestellijst. Deze toegevoegde artikelen vind u vervolgens terug op de Standaard bestellijst. Daarnaast is het ook mogelijk nieuwe bestellijsten aan te maken. 

Log in met uw inloggegevens en navigeer binnen de Mijn Marsival omgeving naar uw bestellijsten overzicht. Klik vervolgens op "Nieuwe bestellijst maken". Vul een naam voor uw nieuwe bestellijst in en klik op "Bestellijst aanmaken". Vervolgens ziet u uw bestelling terug onder Mijn bestellijsten.

Voor een uitgebreidere uitleg verwijzen wij u naar de handleiding in de Mijn Marsival omgeving.

Ja, dat kan. De bestellijsten die u wilt versturen kunt u onder Mijn bestellijsten eenvoudig aanvinken en tegelijk bestellen.

Kijk in de Mijn Marsival omgeving onder Openstaande orders voor de status van uw bestelling. Indien u hier niet de gewenste informatie vindt, neemt u dan contact op met klantenservice.

Klik op "Wachtwoord vergeten" onder Inloggen of klik hier. Vul in het daaropvolgende scherm uw emailadres in. Klik op de link in het bericht dat naar het door u opgegeven emailadres is verstuurd om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Ja dat kan. Klik op Registreren of klik hier. Doorloop vervolgens de aangegeven stappen. U ontvangt per e-mail een bevestiging van uw registratie en kunt vervolgens overgaan tot bestellen.

Inloggen

Log in om een bestelling te plaatsen

  • Meer dan 70 jaar ervaring
  • Servicegericht team
  • Laagste prijsgarantie
  • Zeer ruim assortiment met oog voor kwaliteit