Over Marsival

Over ons huismerk

Heutink Huismerk

Sterke producten met scherpe prijzen

Het Heutink assortiment is zorgvuldig opgebouwd uit een breed scala aan producten van allerlei merken. Ieder mens is anders en ieder heeft z’n eigen voorkeuren. Bij Heutink is er voor iedere behoefte een eigen merk. Allemaal met de kwaliteit die u van ons mag verwachten en stuk voor stuk sterke merken.

Maatschappelijk verantwoord

Daar waar we in het aanbod van deze merken niet kunnen vinden wat we zoeken, omdat bijvoorbeeld de prijs-kwaliteitverhouding niet reëel is, maken we het zelf. Dit doen we onder ons eigen, maatschappelijk verantwoorde Heutink Huismerk. Een sterk merk, herkenbaar aan het huismerklabel.

Kwaliteitslabel

We plakken dit label uiteraard niet zomaar overal op. Alleen die producten die onze kritische tests doorstaan mogen door het leven met het Heutink Huismerk label. Een label dat garant staat voor sterke producten met scherpe prijzen. Met producten die hun mannetje staan tegenover de A-merken. U vindt de meeste van onze huismerkproducten in de categorie verbruiksmateriaal.

Producten waar we achter staan

Ons Huismerk kent een breed scala aan producten. Zo hebben we bijvoorbeeld een uitgebreid assortiment kantoorartikelen en schoolbenodigdheden die ons label dragen. Ook onderdeel van onze Huismerklijn: een serie mooi, praktisch en betaalbaar meubilair.

Inloggen

Log in om een bestelling te plaatsen

  • Meer dan 70 jaar ervaring
  • Servicegericht team
  • Laagste prijsgarantie
  • Zeer ruim assortiment met oog voor kwaliteit