Over Marsival

Sponsor van actie Schoenmaatjes

Schoenmaatjes gezocht!

Van schoenendoos tot onvergetelijk cadeau. Onderwijs is zoveel meer dan leren schrijven en rekenen. Door mee te doen met Edukans Schoenmaatjes leren kinderen een waardevolle les: geven om een ander is belangrijk. En krijgen leeftijdsgenootjes in ontwikkelingslanden een onvergetelijk cadeau!

Heutink stelt ook dit jaar speciale Schoenmaatjesdozen gratis beschikbaar voor scholen en welzijnsorganisaties. Deze dozen worden elk jaar door ruim 100.000 kinderen in Nederland en België gevuld met schoolspullen, toiletartikelen en speelgoed voor leeftijdsgenootjes in ontwikkelingslanden. De schoenendozen gaan naar kinderen op scholen, in weeshuizen, vluchtelingenkampen en opvangcentra voor straatkinderen. Naar maatjes die deze mooi versierde dozen als schatkist bewaren.

Schoenmaatjes in één minuut

Schoenmaatjes is voor iedereen

Wilt u ook met de hele school of met één klas of leerkracht meedoen met dit mooie initiatief? Wij nodigen u van harte uitnodigen om een of meerdere dozen te vullen voor een vriendje ver weg. 

Meedoen is heel eenvoudig:

1. Aanmelden: volg de stappen op de website van Edukans.
2. Bestel gratis dozen bij Marsival Duboccage
3. Versieren & vullen
4. Inleveren: klik hier voor een overzicht van de inleverpunten.

 

Wat gebeurt er met onze versierde en gevulde Schoenmaatjesdozen nadat we ze inleveren?

Dozen op reis 

De door u ingeleverde dozen hebben nog een flinke reis voor de boeg voordat ze kinderen ver weg dolblij gaan maken. Vrijwilligers verpakken de ingeleverde schoenendozen in grote dozen die daarna in een zeecontainer geladen worden. Met vrachtwagens en per schip worden ze vervoerd naar de uitdeellanden. Daar worden de schoenendozen uitgedeeld aan de armste kinderen.                                                      

 

                                                            

Meer informatie

over het project Schoenmaatjes? Klik dan hier.

Inloggen

Log in om een bestelling te plaatsen

  • Meer dan 70 jaar ervaring
  • Servicegericht team
  • Laagste prijsgarantie
  • Zeer ruim assortiment met oog voor kwaliteit