Klantenservice

Welkom op marsival.be

Welkom op het trefpunt voor iedereen die te maken heeft met primair onderwijs, voortgezet onderwijs, kinderopvang en zorg & welzijn en ontwikkeling van kinderen van
0-18 jaar. Op marsival.be vindt u informatie, inspiratie én een breed assortiment aan materialen om het beste uit ieder kind te halen. Op deze website vindt u:
 

                        
 

Alles van Marsival 
onder één dak

 

Uitgebreide
Mijn Marsival omgeving

 

Kennis
& inspiratie 

 

Verbeterde
zoekfunctie

 

 

Lees er meer over verderop op deze pagina.

Instructievideo's en handleidingen

Zien hoe de website werkt? Bekijk dan de instructiefilmpjes en handleidingen die we gemaakt hebben om u op weg te helpen.

 

Alles van Marsival onder één dak

Marsival is totaalleverancier en dat ziet u vanaf nu ook terug op onze website. We hebben al onze producten en diensten verzameld op één plek: u treft het op marsival.be!

Uitgebreide Mijn Marsival omgeving 

We hebben goed geluisterd naar de wensen van onze klanten over de mogelijkheden binnen de Mijn Marsival omgeving, wat heeft geresulteerd in een flinke uitbreiding van de functionaliteiten in uw eigen omgeving op marsival.be. Bekijk alle mogelijkheden door in te loggen in de Mijn Marsival omgeving.

Kennis & inspiratie 

marsival.be is meer dan ooit tevoren een plek om inspiratie op te doen. Vond u eerst vooral producten en productinformatie, op het nieuwe marsival.be vindt u veel meer dan dat:

  • Het laatste nieuws binnen uw vakgebied
  • Achtergrond en verdieping
  • Referenties van onze klanten
  • Onafhankelijke productrecensies.
  • Creatieve inspiratie
  • Assortimentupdates

Verbeterde zoekfunctie

Vanaf nu vindt u snel wat u zoekt door gebruik te maken van de superslimme filteroptie. U vindt de filters links in uw scherm op de productpagina's. Ook hebben we het zoeken via de zoekbalk sterk verbeterd. Liever op de oude manier zoeken? Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk het artikelnummer van uw keuze in te voeren in de zoekbalk.

Uw mening is belangrijk voor ons

We hebben ons best gedaan om onze website te laten voldoen aan uw wensen en verwachtingen en hopen dat u blij bent met het resultaat. Natuurlijk is er altijd ruimte voor verbetering. Heeft u een tip voor ons met betrekking tot deze website? Laat het ons dan weten door een e-mail te sturen naar info@marsival.be 


Nog geen klant bij Marsival?

Fijn dat u onze website heeft gevonden!

Nu account aanmaken

 

Inloggen

Log in om een bestelling te plaatsen

  • Meer dan 70 jaar ervaring
  • Servicegericht team
  • Laagste prijsgarantie
  • Zeer ruim assortiment met oog voor kwaliteit