UniKidz Neptunus Amsterdam IJburg

Ruime, overzichtelijke ruimtes met maximale speel- en bewegingsruimte.

UniKidz Neptunus Amsterdam IJburg
UniKidz-locatie Neptunus ligt centraal op IJburg. Het is de eerste in-school locatie van UniKidz. Basisschool Neptunus is een Daltonschool met het profiel wetenschap, natuur en techniek. UniKidz biedt op deze locatie buitenschoolse opvang, babyopvang en voor- en vroegschoolse educatie (VVE). Met de VVE-groepen voor 2- tot 4-jarigen slaat UniKidz in samenwerking met de basisschool de brug naar onderwijs.
Huiselijk

Huiselijk

De groeps- en activiteitenruimtes zijn ingericht in een huislijke sfeer, waar natuurlijke materialen, organische vormen en pasteltinten zorgen voor rust. De ruime en overzichtelijke ruimtes bieden veel speel- en bewegingsruimte.

 • Stamtafel? Boomstamtafel!
  Stamtafel? Boomstamtafel!

  De boomstamtafel biedt een fijne centrale plek waar de dag wordt doorgenomen, wordt aangeschoven voor het eten en waar geknutseld wordt. De combinatie van het organisch gevormde houten blad en het donkere stalen onderstel geeft een moderne industriële uitstraling. De tafel is speciaal voor UniKidz Neptunus gemaakt. De ergonomische banken met houten onderstel en zwarte zitting en rugleuning maken het af.

 • Sfeervol spelen
  Sfeervol spelen

  Van schattige tafeltjes en stoeltjes, kleurrijke krukjes, slimme opbergers, realistische speelmeubels en fijne speelkleden tot de aankleding van de gebruikers én de ruimte zelf aan alles is gedacht.

 • Organisch gevormde grondbox
  Organisch gevormde grondbox

  De kleinsten kunnen veilig spelen en ontdekken in deze Pikler grondbox. Een organisch gevormde, ’pure’ plek met ruimte voor vrije, zelfstandige bewegingsontwikkeling en waar onderzoeksdrang op een natuurlijke wijze wordt uitgedaagd.

Veilig en prikkelvrij slapen

Veilig en prikkelvrij slapen

Nu kunnen baby’s en peuters samen met hun grote broer of zus naar school!

 • UNIKIDZ AMSTERDAM IJBURG
 • Teaser 2
 • Teaser 3

Even sparren?

Even sparren?

Wij denken graag met je mee!
Laat jouw gegevens achter en ga vrijblijvend met onze inrichtingsspecialisten in gesprek om te sparren over jouw inrichtingsvraagstuk.
NEEM CONTACT MET MIJ OP


Binnenkijken bij andere kinderopvangorganisaties

Een greep uit de vele andere inrichtingsvoorbeelden ter inspiratie.

Meer informatie over inrichten

 • Meer informatie?
  Meer informatie?

  Heb je een vraag of wil je meer informatie over de inhoud op deze pagina of een ander onderwerp? We helpen je graag verder. Neem gerust contact op met ons klantenserviceteam. Je vindt alle gegevens hier:

 • Service & support
  Service & support

  Heb je een vraag of wil je informatie? We helpen je graag verder. Op deze pagina vind je alle informatie over bestellen en betalen, leveren en retourneren, veelgestelde vragen en contactmogelijkheden.

 • Shop meubilair
  Shop meubilair

  Direct zoeken in het aanbod aan standaard meubilair? Zelf je ideale meubel samenstellen? Je vindt het complete aanbod standaard meubilair op categorie verzameld in onze online shop. Plaats meubels op je wensen- of bestellijst of bestel direct!